WWS - Group. CINE SUNTEM NOI?

Cine suntem noi? Echipa ta, mereu alături de tine în dezvoltarea digitală!

Astăzi, un website care reflectă perfect valorile unei afaceri este esențial pentru o afacere de succes. Viitorii clienți vă vor clasifica și judeca afacerea pe baza acestui site! Suntem o echipă tânără, plină de energie, entuziasm, seriozitate și nu în ultimul rând de creativitate.

Interesul nostru pentru IT a început în copilărie, iar mai târziu a devenit hobby-ul nostru și apoi profesia noastră. Curiozitatea noastră nu cunoștea limite și căutam răspunsuri la întrebări de zi cu zi, cum ar fi: cum să lucrăm mai eficient, ce este nou, ce este adevărată inovație, cum să producem rezultate uimitoare și elegante.

IT și Marketing? Da, două servicii inovatoare care evoluează constant, la fel ca și afacerea ta atunci când ne contactezi! Haideți să începem aventura noastră împreună în lumea digitală, contactați-ne astăzi!

Portfolio
website development
website development

De ce să alegi WWS pentru dezvoltare webiste?

Pentru că suntem o echipă tânără, dezvoltarea digitală este o pasiune pentru noi. Fluxurile noastre de lucru sunt ușor de urmat, de înțeles și de gestionat pentru toată lumea.

Pentru că suntem o echipă tânără, dezvoltarea digitală este un pasiune pentru noi. Fluxurile noastre de lucru sunt ușor de urmat, de înțeles și de gestionat pentru toată lumea.

development

Soluții complexe

Dacă îți dorești să te dezvolți, te simți epuizat de muncă și de viața personală, dar totuși vrei ca afacerea ta să continue să crească, nu ezita să ne contactezi și vom face viața din jurul tău mai interesantă!

Tehnologii moderne

Tehnologia ne-a schimbat viețile, obiceiurile noastre, obiceiurile copiilor noștri, dar depinde de noi dacă profităm de această schimbare sau permitem ca ea să fie folosită împotriva propriei noastre dezvoltări și fericiri.

Strategii moderne

Modernizarea este crucială pentru o companie care în care este potențialul de a crește. Noi mereu suntem în căutarea noi planuri, strategii, și noi soluții care pot fi adaptabile în orice domeniu.
development

Consultanța gratuită pentru dezvoltare website!

Nu rata oferta! Apasă butonul să beneficiezi de o consultare 100% gratuită!

CE SPUN CLIENȚII

VIZUALIZEAZĂ PROIECTELE NOASTRE

DentEdrop

Platformă dedicată laboratoarelor și clinicilor dentare pentru a ușura organizarea transporturilor pachetelor într-un mod eficient și eco-friendly.

design

Dentefinder

Prima platformă B2B la nivel mondial care conectează întreaga industrie stomatologică. DentE-Finder vă ajută să intrați în contact cu potențiali parteneri.

Spitalul Sovata

Pagina Spitalului Sovata a fost creat pentru ca este important prezenta in mediul online astfel pacientii au access la toate documentele importante.

Scoala Vargata

Pagina scolii din Vargata a fost creat pentru ca este important prezenta in mediul online astfel studentii au access la toate documentele importante.

Scoala Magherani

Pagina scolii din Magherani a fost creat pentru ca este important prezenta in mediul online astfel studentii au access la toate documentele importante.

GunMags

GunMags este creat in frameworkul magento 2, si sincronizat cu ERP. GunMags vinde in regimul dropshipping in Statele Unite.

Ai un proiect pentru noi? Sună ne acum!

Alege una dintre paginile noastre Demo

ALBERT ÁKOS

CEO – TECHNICAL LEAD
Instagram

JENEI ÁRON

GENERAL MANAGER
InstagramLinkedin

PROCESUL NOSTRU DE LUCRU

  • 1.

  • 2.

Primul contact

Discuție și planificare

  • 3.

  • 4.

  • 5.

Implementare

Lansare

Mentenanță

CONTACT INFO

Târgu Mures, str. 1 Decembrie 1918, nr.237/2

Luni - Vineri 08:00 - 17:00

  • null

    Contactează-ne ACUM!

CONTACTEAZĂ-NE

Contactează-ne astăzi, și revenim maxim în 12 ore!