WWS - Group. CINE SUNTEM NOI?

Noi suntem echipa ta care te ajută în dezvoltare digitală!

În zilele de astăzi cel mai important pentru o companie de succes un website, care reprezintă imaginea perfectă a companiei. Clienții tăi după acest website vor categoriza. Noi suntem o ehcipă tânără, plină de energie, creativitate, și seriozitate.

Pasiunea noastră de IT a început deja în copilărie, când curiozitatea noastră nu a cunoscut limite, și totdeauna am căutat răspunsuri la întrebări zilnice: cum putem face să meargă mai bine, noi ce noutate putem aduce, ce înseamnă defapt inovația și cum putem obține rezultate mai spectaculoase, mai elegante, etc.

IT și Marketing? Da, cele mai noi servicii care totdeaună sunt în dezvoltare, așa cum o să fi și tu dacă ești alături de noi.

Hai să începem aventura împreună în lumea digitală!

PortfolioCe zic clienții noștri?

DE CE NOI?

Dat din faptul că suntem o echipă tânără, dezvoltarea digitală pentru noi este o pasiune. Procesul nostru de lucru este ușor de controlat și urmărit iar în aceleași timp este ușor de înțeles pentru oricine.

Oferta limitată!

Nu rata oferta! Apasă butonul să beneficiezi de o consultare 100% gratuită!

CE SPUN CLIENȚII

SERVICII

Web Design

Designul este cea ce atrage atenția vizitatorii. Un design elegant, unicat este esențial pentru un Business de calitate.

Dezvoltare Webshop

Ai un magazin? Vrei să vinzi și în lumea digitală? Pentru astfel de întrebări noi îți oferim răspunsuri. Realizăm webshopuri care pot fi showroom-ul tău digital!

Email Marketing

Email Marketing este una dintre cele mai des folosite unelte ale domeniului de marketing. Un newsletter pot fi folosit pentru a trimite oferte, cupoane, sau alte informații pentru cei care te urmăresc.

Social Media Marketing

Ai un webshop, magazin, sau orice business? În afară de clienții tăi fideli nu prea ai vizitatori noi? Rețelele sociale sunt cele mai potrivite instrumente prin care poți ajunge la orice oriunde, și la oricine.

Strategia de marketing

Ai deja vânzări, ai vizitatori, dar totuși simți că businessul tău, ar putea merge mai bine? Un plan de marketing te ajută să-ți atingi obiectivele dorite.

SEO

Search Engine Optimization este o altă metodă de a ajunge la oricine prin motorul de căutare Google, dar nu numai! Bazează pe SEO și te voi găsi clienții tăi!

VIZUALIZEAZĂ PROIECTELE NOASTRE

DentEdrop

Platformă dedicată laboratoarelor și clinicilor dentare pentru a ușura organizarea transporturilor pachetelor într-un mod eficient și eco-friendly.

Dentefinder

Prima platformă B2B la nivel mondial care conectează întreaga industrie stomatologică. DentE-Finder vă ajută să intrați în contact cu potențiali parteneri.

Spitalul Sovata

Pagina Spitalului Sovata a fost creat pentru ca este important prezenta in mediul online astfel pacientii au access la toate documentele importante.

Scoala Vargata

Pagina scolii din Vargata a fost creat pentru ca este important prezenta in mediul online astfel studentii au access la toate documentele importante.

Scoala Magherani

Pagina scolii din Magherani a fost creat pentru ca este important prezenta in mediul online astfel studentii au access la toate documentele importante.

GunMags

GunMags este creat in frameworkul magento 2, si sincronizat cu ERP. GunMags vinde in regimul dropshipping in Statele Unite.

Ai un proiect pentru noi? Sună ne acum!

ALBERT ÁKOS

CEO – TECHNICAL LEAD
Instagram

JENEI ÁRON

GENERAL MANAGER
InstagramLinkedin

PROCESUL NOSTRU DE LUCRU

  • 1.

  • 2.

Primul contact

Discuție și planificare

  • 3.

  • 4.

  • 5.

Implementare

Lansare

Mentenanță

CONTACT INFO

Târgu Mures, str. 1 Decembrie 1918, nr.237/2

Luni - Vineri 08:00 - 17:00

  • null

    Contactează-ne ACUM!

CONTACTEAZĂ-NE

Contactează-ne astăzi, și revenim maxim în 12 ore!

Trimite