Wedevelop este partenerul potrivit dacă căutați un magazin online accesibil și cu conversie optimă.

Webshop B2B:

 • Soluții comerciale personalizate și opțiuni de personalizare a comenzilor.
 • Sisteme de gestionare a conturilor și niveluri de acces diferite pentru clienți.
 • Integrare cu platforme ERP (Enterprise Resource Planning) și CRM (Customer Relationship Management) pentru gestionarea eficientă a operațiunilor comerciale.
 • Prețuri variabile în funcție de volumul de achiziție și contractele negociate.

Webshop B2C:

 • Experiență de cumpărare simplă și intuitivă pentru clienții finali.
 • Integrare cu sisteme de plată securizate și multiple opțiuni de livrare.
 • Sistem de recomandări bazat pe algoritmi pentru personalizarea conținutului.
 • Utilizarea sistemelor de analiză și urmărire a comportamentului clienților pentru optimizarea conversiilor și a experienței de cumpărare.

Pentru că suntem atenți la detalii, am creat și o platformă dedicată clienților nostrii pentru a fi alături de ei tot timpul!

Planificarea și analiza cerințelor

În această etapă, punem bazele strategiei noastre, stabilim obiectivele webshop-ului și analizăm atent piața și publicul țintă. Cercetarea noastră riguroasă ne ajută să identificăm trendurile și preferințele clienților, asigurând astfel un design și o experiență de cumpărare captivante.

Design și dezvoltare

Ne concentrăm pe crearea unui design atractiv și intuitiv, care să reprezinte identitatea brandului și să ofere o experiență de cumpărare plăcută clienților. Lucrăm strâns cu designerii și dezvoltatorii noștri pentru a implementa designul și a adăuga funcționalitățile esențiale ale webshop-ului.

Testarea și optimizarea

Înainte de lansarea oficială, efectuăm teste detaliate pentru a identifica și corecta orice erori sau probleme de funcționalitate. Testăm site-ul pe diferite browsere și dispozitive pentru a ne asigura că funcționează perfect pe toate platformele. Colectăm feedback de la utilizatori pentru a ne asigura că webshop-ul nostru răspunde în mod eficient nevoilor clienților.

Lansare și mentenanță

Lansarea webshopului reprezintă momentul-cheie când punem magazinul online la dispoziția publicului și atragem atenția prin strategii de marketing bine plănuite.

În etapa de mentenanță, ne asigurăm că webshopul funcționează optim și oferim o experiență excelentă clienților prin monitorizare constantă și actualizări regulate.

Solicită ofertă!

Vă rugăm să completați formularul de mai jos cu informațiile necesare, iar echipa noastră vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a discuta detaliile proiectului.

  TESTIMONIALS

  Ai un proiect pentru noi?!

  Hai să discutăm!

  Sună-ne pentru a discuta detalii!

  Întrebări frecvente.

  CÂT COSTĂ UN SITE?

  Costul unui site poate varia în funcție de cerințele specifice ale proiectului. Pentru a obține o estimare corectă, vă rugăm să ne contactați pentru o discuție detaliată și personalizată a necesităților dumneavoastră.

  CÂT DUREAZĂ DEZVOLTAREA UNUI SITE?

  Durata dezvoltării unui site variază în funcție de complexitatea proiectului. Site-urile simple pot fi finalizate în câteva săptămâni, în timp ce site-urile complexe pot dura mai multe săptămâni sau chiar luni. Comunicarea eficientă între echipe facilitează progresul rapid al proiectului.

  CONTEAZĂ NUMĂRUL DE PAGINI?

  Da, numărul de pagini contează în dezvoltarea unui site. Site-urile cu un număr mai mare de pagini pot necesita mai mult timp și efort pentru a fi dezvoltate și implementate. Totuși, este important să avem o abordare echilibrată: site-urile cu un conținut relevant și bine structurat, care oferă o experiență plăcută utilizatorilor, au mai multe șanse de a atrage și de a menține vizitatorii. În colaborare cu clienții noștri, ne asigurăm că numărul de pagini și conținutul sunt optimizate pentru a satisface nevoile și obiectivele site-ului.

  CARE ESTE ROUL TĂU ÎN PROCESUL DE DEZVOLTARE?

  În calitate de client, implicarea dvs. în procesul de dezvoltare a unui site web este crucială pentru succesul proiectului. Colaborăm strâns cu dvs. pentru a înțelege în mod precis cerințele și obiectivele dvs. Dvs. jucați un rol esențial în furnizarea de feedback, aprobarea designului și conținutului, și asigurarea că site-ul dezvoltat corespunde în totalitate așteptărilor și nevoilor dvs. Prin comunicarea deschisă și eficientă, vom realiza împreună un site web care să vă reprezinte în mod autentic și să ofere o experiență excepțională utilizatorilor.