Service

Aplicația de service este alegerea perfectă pentru o companie care oferă orice formă de reparare. Indiferent de domeniul, predarea dispozitivului se face prin intermediul unor documente care pot fi completate online, iar procesul de service poate fi urmărit, monitorizat și verificat de către client online.

CRM – Proiect Management

Aplicațiile CRM sau de management de proiect joacă un rol important în viața oricărei companii mari, deoarece este ușor să aduni într-un singur loc toate sarcinile zilei, clienții, facturile, livrările și toate datele care pot fi importante și care trebuie să fie disponibile pentru mai multe persoane.

Website de închiriat #9 – Creative

Site-ul este o alegere perfectă pentru agențiile de design, ONG-urile și alte asociații care doresc să-și prezinte activitățile. Este simplu, rapid, elegant și oferă o mulțime de informații pentru cei care doresc un site de prezentare fără probleme de întreținere.

Website de închiriat #8 – Corporate

Un site web care are ca scop prezentarea afacerilor corporative este o modalitate excelentă de a prezenta serviciile și produsele companiei dumneavoastră sau de a oferi o descriere mai detaliată publicului. Acesta poate fi utilizat de agențiile imobiliare, companiile de închirieri auto, bazele sportive și alte întreprinderi.

Website de închiriat #7 – Restaurant

Un site destinat proprietarilor de restaurante. Este personalizat, simplu și elegant. Pentru restaurante, hoteluri, pensiuni și pentru cei care lucrează în industria ospitalității, este o modalitate excelentă de a publica și de a pune la dispoziție pe internet toate informațiile pentru clienții potențiali despre meniul restaurantului, despre capacitatea hotelului sau a pensiunii, etc.