Medisens.ro este un proiect complex de webshop dezvoltat în Magento 2, cu integrare completă cu un sistem ERP. Echipa noastră de dezvoltatori a abordat această sarcină cu atenție la detalii și expertiză tehnică pentru a crea o platformă e-commerce robustă și inovatoare.
Vizualizează
Webshopul este construit pe platforma Woocommerce și dispune de o integrare perfectă cu companiile de curierat și software-ul de contabiliate. Clienți beneficiează de opțiuni variate de livrare, urmărire precisă a comenzilor și o experiență de cumpărături online sigură și ușor de utilizat.
Vizualizează

Barcsamarket.ro

Barcsamarket.ro reprezintă un proiect de dezvoltare software complex, axat pe crearea unui webshop integrat cu ERP-ul Nexus, pentru a oferi o platformă de cumpărături online eficientă și performantă.
Vizualizează

Tectona.ro

Tectona.ro este un magazin online dezvoltat pe platforma Magento 2, care oferă o experiență de cumpărături facilă și optimizată pentru produse de înaltă calitate. Platforma Magento 2 a fost personalizată pentru a crea un design unicat, a îmbunătăți performanța, scalabilitatea și securitatea magazinului.
Vizualizează!

Doctor-pc.ro

Doctor-pc.ro este o pagină de prezentare a companiei Doctor PC, dezvoltată pentru a oferi o prezentare completă și detaliată a serviciilor și produselor din domeniul IT&C.
Vizualizează

Gencogroup.ro

Gencogroup.ro reprezintă o aplicație personalizată de licitații dezvoltată la cererea clientului pentru Genco Group. Ca echipă de dezvoltatori, am creat această platformă pentru a răspunde nevoilor specifice ale companiei și pentru a facilita procesul de licitații și import automat al produselor.
Vizualizează
Biosintex.com reprezintă un proiect web dezvoltat cu Next.js și Strapi pentru a obține o performanță superioară. Echipa noastră de dezvoltatori a creat o aplicație custom cu un design unic, realizat la cererea specifică a clientului.
Vizualizează

Scoala Măgherani

Pagina web a Școlii din Magherani este creată în WordPress, o platformă populară și flexibilă pentru gestionarea conținutului pe internet. Site-ul servește ca un instrument de prezentare al școlii, oferind informații esențiale și relevante pentru elevi, părinți și comunitatea locală.
Vizualizează
Rat-bikes.com reprezintă un proiect webshop complex și robust, dezvoltat în Magento 2, care include integrare cu sistemul ERP și companiile de curierat. Echipa noastră de dezvoltatori a abordat acest proiect cu atenție la detalii și expertiză tehnică pentru a oferi o soluție completă și performantă pentru nevoile comerciale ale clientului.
Vizualizează

TESTIMONIALS

Ai un proiect pentru noi?!

Hai să discutăm!

Sună-ne pentru a discuta detalii!