Migrare Magento 2

Ce este migrarea Magento?
Magento este o platforma populara de magazin de comert electronic. Prima iteratie Magento a aparut in 2007, cea mai recenta versiune, Magento 2, fiind lansata in 2015. Din 2018, Magento 2 este acum platforma implicita pe care sunt create toate magazinele noi. 

Cu toate acestea, multe magazine create folosind Magento 1 functioneaza si astazi pe acea platforma.
Migrarea descrie procesul de mutare a magazinului de comert electronic existent de pe platforma Magento 1 pe platforma Magento 2. Desi platformele sunt realizate de acelasi dezvoltator, acestea sunt piese software diferite, ceea ce inseamna ca trebuie sa va alocati timp pentru a va deplasa singuri.

De ce migrati de la Magento 1 la Magento 2?

 Comparand versiunile Magento 1 vs Magento 2, iata avantajele pentru a lua decizia corecta.

Magento 2 este un upgrade semnificativ de la Magento 1. Nu este doar o actualizare estetica. Cand rulati acelasi magazin pe Magento 2, beneficiati de avantaje, inclusiv:

Magento2
 • Viteze mai mari
 • Interfete mai bune pentru utizilatori si administratori
 • Analize mai cuprinzatoare
 • Actualizari continue de securitate
 • Selectie mai mare de extensii
 • Design pentru dispozitive mobile
 • Verificare mai usoara

Securitatea este unul dintre cele mai importante aspecte ale actualizarii. Chiar daca sunteti multumit de modul in care functioneaza magazinul dvs. pe Magento 1, actualizarile de securitate nu mai sunt oferite incepand cu 30 iunie 2020. Utilizatorii cu magazinele Magento 1 nu pot primi actualizari de securitate incepand cu acea data.

Magazinele Magento 2 vor beneficia de asistenta regulata pentru actualizare. Acest lucru este in curs de desfasurare, dezvoltatorii Magento lansand continuu actualizari pentru a proteja utilizatorii impotriva noilor amenintari si pentru a acoperi vulnerabilitatile

Magento 2 este un upgrade semnificativ de la Magento 1. Nu este doar o actualizare estetica. Cand rulati acelasi magazin pe Magento 2, beneficiati de avantaje, inclusiv:

Care sunt dezavantajele daca nu ati inceput inca migrarea de la Magento 1 la Magento2 ?

image

Dezvoltatori de Magento 1 sunt mai putini pe piata

image

Magazinele pot deveni vulnerabile la hackeri, spam si pot deveni instabile fara masuri de securitate

image

Extensii care le aveti, nu vor fi functionale

image

Lipsa de securitate poate duce la compromiterea datelor

Plan de migrare

Pentru a migra cu succes magazinul dvs. existent de la Magento 1 la Magento 2, aveti nevoie de asistenta unei echipe de dezvoltare cu experienta in gestionarea migratiilor. Partea dificila a migratiilor este asigurarea faptului ca toate datele dvs. se muta cu dvs., astfel incat magazinul dvs. sa poata fi difuzat pe Magento 2 cat mai repede posibil.

Daca datele dvs. nu se transfera in mod corespunzator, puteti pierde mult timp incercand sa gasiti si sa rezolvati problemele sau puteti fi fortat sa va reconstruiti intregul magazin de la zero.

Evitati aceste probleme lucrand cu un dezvoltator care poate crea si implementa un plan de migrare Magento 2. Echipa de la EVO Chamber va colabora cu dvs. pentru a intelege detaliile magazinului dvs., astfel incat sa putem construi un plan de migrare de succes. Echipa noastra va poate ajuta sa va puneti magazinul in functiune pe Magento 2 cat mai repede posibil. Va veti bucura de beneficii in cel mai scurt timp!

Avantajul migrarii cu asistenta unui dezvoltator Magento

Magazinele Magento sunt complexe. Desi sunt suficient de simple pentru a functiona zi de zi, modificarile semnificative fara un dezvoltator pot duce la esecul magazinului. La fel ca in cazul oricarei aplicatii software, modificari minuscule ale codului pot modifica fundamental modul in care functioneaza un magazin Magento.

Migrarea de la Magento 1 la Magento 2 nu este o mica schimbare. Va aduceti magazinul existent pe o platforma complet noua. Permiterea dezvoltatorilor nostri calificati sa lucreze cu dvs. pentru procesul de migrare inseamna ca veti avea asistenta pe tot parcursul planificarii, implementarii si finalizarii. Daca ceva nu merge bine in timpul implementarii, ne vom ocupa de depanare si reparatii.

Pentru un proces de migrare Magento 2 mai simplu, lucrati cu Wedevelop Web Solutions. Oferim pachete multiple pentru migrare, cu asistenta si intretinere continua

 

Construirea magazinului tau
La fel ca oricine este capabil sa creeze un site web utilizand programe de proiectare gratuite, oricine poate deschide un magazin Magento de baza. In timp ce oricine poate crea un magazin de comert electronic in Magento 2, este nevoie de mult timp si programare pentru ca magazinul dvs. sa arate si sa functioneze cum doriti.

Magazinul de baza este usor, este lansarea pe cont propriu. Cu toate acestea, orice personalizare necesita cunostinte cu codificare PHP complexa. Intelegerea limbajelor de codare este necesara pentru a schimba in orice mod designul sau functionalitatea magazinului dvs.

Va putem ajuta sa construiti magazinul dorit in Magento 2. Echipa noastra de dezvoltatori are experienta in construirea si modificarea magazinelor Magento. Ne luam timp pentru a intelege exact ce vrei din magazinul tau, apoi il proiectam, construim si testam pentru tine.

Intretinerea magazinului
Dupa ce un magazin este creat folosind platforma Magento, acesta are nevoie de intretinere continua. Intretinerea Magento este o necesitate pentru toti proprietarii de magazine, indiferent daca magazinul dvs. a fost dezvoltat profesional sau nu.

Magento 2 lanseaza in mod regulat actualizari de securitate si caracteristici care trebuie instalate individual de fiecare utilizator.

Actualizarile pot schimba modul in care anumite extensii interactioneaza cu magazinul dvs. sau pot afecta modul in care arata sau functioneaza magazinul dvs.

Avand asistenta pentru dezvoltatori in actualizari, veti primi actualizarile de care aveti nevoie la timp, fara a va deranja magazinul in acest proces.

Actualizarile magazinului dvs. sunt absolut necesare. Aceste actualizari nu numai ca va ofera acces continuu la functiile existente si noi, dar acopera si vulnerabilitatile din platforma care ar putea fi exploatate de hackerii rau intentionati. Actualizarile periodice va ajuta sa va pastrati securitatea datelor clientilor.

Wedevelop Web Solutions ofera pachete de dezvoltare pentru magazinele Magento, inclusiv intretinere continua si asistenta pentru proprietarii de magazine.  Hai sa discutam

  Contacteaza echipa noastra

  image

  Suna-ne

  tel: +40771 189 935

  image

  Biroul nostru

  Romania jud. Mures Targu Mures str. Zagazului nr.14