Ai deja o afacere iar vrei să faci vânzări și în lumea digitală? Noi îți putem oferi soluții, creând website-uri și webshop-uri care pot fi propriul tău showroom digital.

Cu ce te putem ajuta?

Site-urile de prezentare sunt utilizate pentru a prezenta diferite servicii sau pentru a prezenta un anumit produs și descrierea exactă a acestuia. În viitor, aceste pagini pot servi ca landing page, al căror scop este strict de a descrie un anumit produs sau serviciu în detaliu.

Site-urile cu mai multe pagini sunt recomandate în special pentru companiile sau persoanele fizice care doresc să prezinte unul sau mai multe servicii. Este mai potrivit pentru prezentarea și promovarea produselor și a familiilor de produse decât un site de prezentare, deoarece vă puteți concentra pe fiecare produs al familiei în parte, chiar dacă acesta are un set foarte complex de atribute.

Un magazin online este un site web complex care poate stoca, afișa și promova mii de produse în același timp. Caracteristica sa principală este că produsele afișate pot fi achiziționate cu ușurință. Opțiunile de plată sunt numeroase. Un magazin online de calitate poate fi ușor de integrat cu alte marketplace-uri și platforme de comerț electronic bine cunoscute.

Proiectele noastre

Contactează-ne